Organizátori

Spoznajte ľudí, ktorý pre vás vo voľnom čase a bez nároku na honorár pripravujú WordCamp Košice 2019! Práve komunita je to, čo robí WordPress tak silným a obľúbeným. Meetupy, či WordCampy sa organizujú po celom svete.

Na Slovensku môžete navštíviť meetupy napr. v Bratislave, Košiciach, Žiline, Trnave či Humennom. Príď na #wcke2019 a objavte silu WordPress komunity.

Marek Daňko

S WordPress som v aktívnom kontakte od roku 2014, kedy som potreboval rýchlo pripraviť webstránku. Po tom ako som objavil jednoduchosť a modulárnosť tohto systému som zmenil zamestnanie a momentálne sa v úlohe projekt manažéra venujem WordPress webovým projektom na plno už viac ako 3 roky.

Marián Jendruch

S WordPressom som freelancoval 6 rokov. Založil som WP Masters – agentúru zameranú sa správu WordPress stránok profesionálov. Jedným z mojich cieľov je aktívne sa zapájať do slovenskej WordPress komunity – napríklad aj organizáciou košického WordCampu.

Michal Danko

Som WordPress developer a pracujem v slobodnej firme Webikon. Pravidelne sa zúčastňujem na WordCampoch a preto som priložil ruku k dielu a pomohol s organizáciou WordCampu v mojom meste.

Peter Daňko

V Košiciach spoluorganizujem WordPress meetupy a tiež WordCampy. Momentálne pracujem ako člen tímu WP Masters, kde sa venujeme tvorbe a správe výhradne WordPress webov, popritom som však stále študentom denného štúdia na Technickej univerzite v Košiciach.

WordCamp Košice 2019 is over. Check out the next edition!