Čo je to WordCamp

WordPress je celosvetovo najobľúbenejší redakčný nástroj na tvorbu a správu blogov a web stránok. Neustále sa vyvíja a jeho popularita z roka na rok rastie. WordPress spája ľudí na celom svete – tvorí ho živá a zapálená komunita ľudí, nadšencov a vývojárov.

Každý rok sa vo viacerých väčších či menších mestách organizuje obľúbená WordPress konferencia, ktorá nesie názov WordCamp a dopĺňa ju názov mesta v ktorom sa koná.

WordCamp je nezisková konferencia, ktorá sa organizuje v 65-tich krajinách sveta. Táto konferencia je v IT svete veľmi obľúbená a čísla návštevnosti a počtu zorganizovaných WordCamp-ov hovoria, že aj jedným z najvýznamnejších podujatí v IT sektore.

Vďaka tejto konferencii máš možnosť byť súčasťou niečoho väčšieho – niečoho, čo ti dáva zmysel a pocit, že aj ty niekam patríš a niečo tvoríš spoločne s celým svetom!

WordCamp Košice je teda skvelou príležitosťou spoznať komunitu zapálených ľudí a zdieľať svoje skúsenosti s ďalšími WordPress nadšencami. Osvojíš si nové poznatky o tomto fenomenálnom systéme, poradíš sa o svojich problémoch, dozvieš sa o trendoch v IT svete.

Pozrite si kódex, ktorým sa bude riadiť aj náš WordCamp.

WordCamp Košice 2019 is over. Check out the next edition!