Pavel Cahlík

Pavel Cahlík

Pár slov o tebe – kto si, čo robíš a nejaká zaujímavosť o tebe ?

Přiznávám: Jsem na značky a nestydím se za to! Pomáhám značkám s jejich strategií a vůbec tak se vším 😁 Miluju šmoulovou zmrzlinu💙 Zeptejte se mě proč 🤨 Pomůže to vaší značce.

Akú prednášku si si pre nás prichystal?

Rebranding není jen o změně loga

Vieš nám povedať čoho sa bude týkať?

Co znamená skutečně rebrandovat společnost s mnohamilionovým obratem? Na co vše je potřeba myslet? A jak se pozná, že se to podařilo? Provedu vás úspěšným rebrandingem vývojářského studia, které Deloitte pravidelně řadí mezi nejrychleji rostoucí společnosti ve střední Evropě. Nechám vás nahlédnout do reálných dat a podělím se s vámi o můj checklist pro rebranding.

Čo pre teba znamená WordPress a WordCamp? 

Znamená to komunitu, která se chce neustále vzdělávat a posouvat dál. A to je prostě 🖤

Ako si sa dostal k WordPress a ako ho používaš?

To vlastně byla náhoda, kdy jsme u někoho na webu uviděl logo a info, že „to běží na WordPressu.“ Tak jsem začal pátrat… A jak dlouho? To raději neřeknu to dvojciferný číslo straší a) mě a b) by mohlo spoustu lidí vyděsit taky 😅

Prečo si si vybral práve tú tému o ktorej budeš hovoriť?

Protože je to můj každodenní chleba, miluji to a jsem v tom dobrej.

Čo nás naučíš / povieš na tvojej prednáške? Čím bude odlišná / špeciálna? 

Ukážu, o čem je branding na reálném příkladě a číslech. Rozhodně to není jen o logu a mockupech. Dotkneme se vlastně všeho, co je pro podnikání nebo blog důležité –web, SEO, tým, grafika a samozřejmě i značka.

Ak máš špeciálny odkaz na záver, sem s ním 🙂

Jako Čech beru slovíčko „odkaz“ jako „link“. Takže hodně speciální je tento https://youtu.be/SkgTxQm9DWM 🤣 Pokud jsem ale měl něco „vzkázat“, tak potom: Přijďte všichni, vaše značka a tím pádem zákazníci a peněženka to určitě ocení 😎

Prednáška